Friss topikok

Időjárás jelentés - egy régi ismerőssel

2011.09.13. 10:38 - Dr. Zoidberg

 

A nap ahogy ma este lemegy, úgy holnap reggel föl is fog jönni. Hiszen ha balra a nap nyugszik - márpedig balra csak nyugodhat, Kedves Barátaim - és jobbra pedig - nem véletlenül - kél, akkor előttem észak van, a hátam mögött pedig csak is dél. A nap tehát holnap is föl fog jönni, és sütni fog. Ha pedig nem látjuk a felhőktől, akkor majd még erősebben fogjuk nézni az eget, Tisztelt Hölgyeim és Uraim! (Taps) És a mi nézésünktől higgyék el még a felhők is szét fognak széledni Tisztelt Hölgyeimésuraim. Mert ahogy a szívünknek oly kedves gyerekdal, gyerek-ima mondja: Süss fel nap, fényes nap, mert ha nem sütsz fel, de legalábbis nem sütsz le ránk, akkor a ludaink megfagynak, amiképp a kertekben, úgy a kertek alatt is. Tehát ha rajtunk múlik, és ugyan ki máson is múlna, a nap holnap is fel-le fog sütkérezni a Magyar Égtájak mindegyikében Tisztelthölgyeim Ésuraim.

Ha fújni is fog némi keleti szél, nem kell megijedni, ez a műsor része. Rendeletileg szabályozott időjárásunknak a keleti szél olyan, mint árvalányhajnak ha vágják: Milyen! Hiszen NYÁJ-ában él a nemzet Kedves Barátaim, és ha a NYÁJ Szélére Sodródtatott Testvéreink Rőt Magyar Bundáját meg is simogatja majd némi orientális éghajlati áldomány, ha elég sűrűn legelészünk, akkor a belül lévők nem éreznek majd semmit Kedves Hölgyeim és Úrhölgyeim, ezt én garantálom Önöknek.

A frontérzékenyeknek annyit mondhatok, a túlzott érzékenység nem csak a gyengeség jele, de egyazon úttal a főfájás szálláscsinálója is. Nem fogok hazudni Önöknek Kedves Barátaim, mint egyes, a magyarok meteorológiai beidegződése terén, hát fogalmazzunk úgy kiműveletlen kollégáim tennék..(Általános derültség) Várható némi népfronti hatás.

Vannak akik azt mondják több csapadék kell. Vannak akik azt mondják kell még egy kis napfény. Én annyit mondanék Önöknek Kedves Barátaim: kell. A vajas kifli mindig a vajas oldalára fog esni, ha pedig nincsen is rajta vaj, akkor az már nem is vajas kifli, bárki bármit is mond, az akkor már nem lesz vajas kifli Drága Barátaim, nem is beszélve arról, hogy mi van hogy ha teszem azt zsömle. Vannak akik azt mondják nem szabad leejteni, ők vagy a gravitációt nem értik, vagy az emberek, Magyar Testvéreink leejtéshez való jogát vitatnák, de ez az út természetesen ostoba és téves. Sőt hazug és vezuv. De van megoldás Tisztelt Hölgyeim Ésuraim, és ez a megoldás pedig meteorológiai. Ha a föld folyton remeg ugyanis, akkor a kiflinek legyen az zsömle, vagy bármiféle pékáru, akkor annak a pékárunak nem lesz hova leesnie, mert mire földet érne, az a föld már ott sincsen. (Taps)

Így hát a Magyar Érdekekkel Összhangban, megkezdtük az ütemes dobogást a földmozgás előidézése végett, akit szeretne segítségünkre lenni jelentkezhet az interneten, a technológiára egyébként már külföldi érdeklődök is mutatkoznak. Ez a harc nem lesz könnyű, de ha könnyű lenne az már nem is harc lenne, hanem léghajó. De mi a földön járunk Kedv Esbarátaim!

Az ország egyes területein - úgy is, mint a Bajcsy-Zsilinszky út 37. szám alatt található LMP pártszékház illetve néhány közintézmény és sajtóorgánum iroda fölött - bizony megsűrűsödhet a felhőzet, de mivel az ország túlnyomó többsége nem ezeken a pontokon koncentrálódik, aggodalomra nincsen semmi ok.

Végezetül néhány szó a káros sugárzásról: Ultra Viola Bulldogs, X-Faktoros Krém, Bőrrák, Napkitörés, Balaton.

Köszönöm megtisztelő figyelmüket, hajrá Melegfront, hajrá Melegek!